FISHER NORDIC FSAIF-NORD-123AE3 / FSOAIF-NORD-123AE3 OLDALFALI MONO SPLIT KLÍMA 3,5 kW

Felszereléssel
:
331 000Ft

Amennyiben csak a gépet szeretné megvásárolni, partnerünk webáruházában leadhatja rendelését:

Főbb tulajdonságok

Tipus jel: FSAIF-NORD-123AE3 / FSOAIF-NORD-123AE3

Scop: 5,3

Igényelhető kedv.tarifa: Igen

Tálcafűtés: Igen

Leírás

Energia besorolás hűtés: A+++
Energia besorolás fűtés: A+++

 • Szerelési pozíció: Oldalfali
 • Hűtőteljesítmény (kW): 3.52
 • Fűtőteljesítmény (kW): 4.25
 • Hűtőközeg típusa: R32
 • Hűtési energiaosztály: A+++
 • Hűtési hatásfok (SEER): 9.2
 • Fűtési energiaosztály: A+++
 • Fűtési hatásfok (SCOP): 5.3
 • Hálózati áram (V/f/Hz): 230/1/50
 • Külső hőmérséklet (°C): Hűtés: -15 ~ +50, fűtés: -30 ~ +30
 • Zajszint (dB/A)Beltéri: 43/34/24, kültéri: –
 • Tulajdonságok: 8°C ill. 12°C temperáló fűtés funkció Növelt hatékonyságú porszűrő Erőteljes hűtés és fűtés alacsony hőmérsékleten is Mozgásérzékelő Páratartalom érzékelővel vezérelt párátlanítás Fokozatmentesen állítható beltéri ventilátor Billentyűzár Hőcserélőkiszárító funkció ECO üzemmód Belső hőmérséklet kijelzés Infra távirányító Digitális kijelzés Kikapcsolható kijelzőpanel „COLD PLAZMA” ionizátor „SILVER ION” szűrő Meleg indítás „Follow me” funkció Éjszakai üzemmód Párátlanító üzemmód TURBÓ üzemmód Alacsony zajszintű üzemmód / Csendesített üzemmód Időzítés Négyirányú automatikus légterelés (Swing) Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között) Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén 3D DC inverter Karterfűtés a kompresszoron és tálcafűtés a kondenzáror alatt „GOLDEN FIN” bevonatú hőcserélő „Hideg-katalitikus” szűrő Hűtőköri hiba kijelzés Páratartalom érzékelővel vezérelt párátlanítás Hőmérsékletbeállítás korlátozható
 • Beltéri méretei (mm): 895x298x248
 • Kültéri méretei (mm): 805x554x330

A Fisher klíma komfortossá teszi mindennapi életünket. A Fisher Nordic FSAIF-NORD-123AE3 / FSOAIF-NORD-123AE3 típus jelű 3,5 kW-os oldalfali mono split klíma rezsibarát légkondicionáló, amely a DC inverteres szabályozásnak köszönhetőleg, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, egy régebbi, hagyományos modellhez képest.

Főbb jellemzői: több funkcióval rendelkezik a tiszta és egészséges levegő biztosításáért. Többek között a megnövelt hatékonyságú porszűrővel, HEPA szűrővel. A Silver Ion filter például nemhogy nem fújja szét a lakásban a kórokozókat, hanem képes megkötni, elpusztítani azokat, tulajdonképpen fertőtleníti a levegőt, így védi Önt és a családtagjait a betegségektől. A Cold plazma légszűrő technológiával hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat, ez által frissíti a levegőt. Ezen technológiának köszönhetően fertőtleníti, megsemmisíti a kellemetlen szagokat. A negatív oxigénionok elpusztítják a velük való érintkezéskor a vírusokat, kórokozókat és a gombákat. A speciális szűrőknek köszönhetően nagy hatékonysággal kiszűri a levegőben lévő pollen, atka, por, penészgombaspóra vagy akár a textil rostokat. Wi-Fi és infra távirányítónak köszönhetőleg bármikor kommunikálhat a berendezéssel. A „Ne fújja rám” funkció a légterelőt magasra állítja, a ventilátort eközben a legkisebb sebességre teszi. Hűtő üzemmódban a teljesítményfelvétel 75% illetve 50%-ra csökkenthető. A téliesített, karter és csepptálca fűtéssel ellátott kültéri egységnek köszönhetően ideális választás fűtésre is, -30 °C külső hőmérsékletig. 8 °C temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. A hőcserélő ZAFIR BLUE bevonattal rendelkezik.

Komfort

Autómatikus üzemmód: Igen

3-D légmozgás-Függőleges-vízszintes mozgatás: Igen

8°C hőntartás: Igen

8°C hőntartás: Igen

4-5-7 sebességfokozatú ventilátor: Igen

Anti-cold Air : Igen

Páramentesítő funkció: Igen

Kényelem

Automatikus újraindítás: Igen

“I feel” üzemmód: Igen

Smart légáram: Igen

Wifi: Igen

Egészség

Cold-plazma szűrő: Igen

Energiatakarékosság

Kérjen visszahívást

Munkatársunk örömmel segítséget nyujt önnek

Ügyfélszolgálat